Webinar för kommuner och regioner

2022-07-28

Jobbar du med ekonomi på någon av Sveriges kommuner eller regioner? 

Sitter ni med krånglande excelark och tunga bokslutspärmar? Gör ni kontoavstämningen manuellt, konto efter konto? Då finns Pricka för att effektivisera och automatisera de tidskrävande uppgifterna! Gör som flera andra kommuner och regioner och digitalisera månadsboksluten med Pricka redan idag.

Onsdagen den 24 augusti håller Pricka i ett kostnadsfritt webinar för alla som jobbar med ekonomi inom kommuner och regioner. På webinariet kommer vi att gå igenom och visa alla smarta funktioner i Prickas program, Pricka Bokslut och Pricka Konto, med fokus på funktioner som underlättar månadsbokslutsarbetet för er inom just kommun och region. 

Anmäl dig genom att fylla i formuläret på länken nedan. Du kommer att få en bokningsbekräftelse samt ett påminnelsemejl dagen innan webinariet med länk för anslutning till webinariet. Dela gärna sidan med dina kollegor och branschvänner!

  • Vad: Digitalt seminarium (Webinar) via Teams för alla kommuner och regioner i Sverige
  • När: Onsdagen den 24 augusti 2022, kl. 09.00 – 09.45
  • Hur: Se länk för anslutning i bokningsbekräftelsen samt i påminnelsemailet dagen innan webinariet

Varmt Välkommen!


Har du inte möjlighet att närvara på webinariet?

Besök oss på Kommek mässan i Malmö 17–18 augusti eller klicka på länken nedan för att boka ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer om hur Pricka kan hjälpa just dig!