Vi välkomnar vår nya försäljnings- och marknadschef!

2022-03-08

Den 4 april kliver Hans Bråfelt in i våra nya lokaler på Kungsholmen och axlar rollen som försäljning- och marknadschef.

”Det känns fantastiskt roligt att få bli en del i Prickas framgångsresa och att få utveckla sälj- och marknadsavdelningen till nästa nivå. Jag är övertygad om att Prickas produkter i kombination med mina och mina kollegors kunskaper kommer ge oss rätt förutsättningar för att ta Pricka till nästa nivå, säger Hans Bråfelt”

Trots att vi på Pricka har flera framgångsrika år av försäljning bakom oss vill vi nu lyfta Pricka till nästa nivå. Hans har med sin breda kunskap inom försäljning från bl.a. finans, IT och fintech den rätta bakgrunden som vi länge sökt efter, vilket gör oss övertygade om att han är rätt person för uppdraget.

”Otroligt inspirerande att Hans väljer att fortsätta sin karriär hos oss på Pricka. Vi siktar högt och satsar stort på en ny produktportfölj som ska lanseras löpande under de kommande åren. Här kommer Hans erfarenhet att vara oerhört viktig, säger Lars Henrik Fritz, VD på Pricka”

Vi på Pricka vill hälsa Hans varmt välkommen och ser fram emot att få presentera honom för er som kunder, både gamla som nya!

Alt-text: Test test