Vi söker en
Lead Developer

PRICKA AB · STOCKHOLM · HELTID · TILLSVIDAREANSTÄLLNING

Vill du vara med från start i ett nyutvecklingsprojekt där du får en ledande roll med stort inflytande? Du kommer att vara med och bygga ett team som skall ta Prickas produkter till nästa nivå.

Vi är på jakt efter dig som drivs av att jobba med utmaningar i hela utvecklingsprocessen. Du trivs lika bra med att diskutera kundbehov som att designa och skriva kod och att leda team. Detta gör dig till en mycket viktig person i vår resa mot framtiden!

Pricka satsar hårt på produktutveckling och fokus för denna tjänst ligger på att forma en ny utvecklingsavdelning så att den kan ta nya innovativa produkter från idé till kundleverans. Du kommer vara en av de först anställda i utvecklingsteamet. Du kommer att vara delaktig i tekniskt beslutsfattande och använda din expertis för att utveckla mjukvaran i tätt samarbete med kunder, ledning och produktägare.

Du kommer att arbeta med en teknikstack som främst grundar sig på Java och React/Java-script. Med denna teknikstack bygger vi modulära och flexibla molntjänster som vi förpackar i Docker-kontainrar.

För att lyckas i rollen är det viktigt att ha en god ledarskapsförmåga och en uttalad kommunikativ förmåga. Samtidigt kan du dyka djupt ner i koden och arbeta flitigt med den. Du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper och ser till att resten av teamet arbetar som ett lag där alla tar och ger hjälp. Som person ser vi att du arbetar proaktivt och har en passion för att utveckla nya och bättre lösningar.

Vi tror att du har:

  • Mycket goda kunskaper i Java eller JavaScript.
  • Arbetat minst 3 år i rollen som senior utvecklare.
  • Erfarenhet av en ledande roll där du coachat ditt team mot uppsatta mål.
  • Lätt för att lära dig nytt, både nya programbibliotek och arbetsmetoder.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vilka är vi?

Pricka hjälper företag att digitalisera och förenkla sin bokslutsprocess och kontoavstämning. Tjänsterna hjälper våra kunder att få pappersfria, mer effektiva och precisa ekonomiavdelningar. Vi befinner oss i en fas där vi blickar framåt och tar fram nya ännu effektivare verktyg för våra kunder. Pricka erbjuder en plats i ett gott gäng och mycket utrymme att sätta sin egen touch på tillvaron.

Ansök redan nu!

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till jobb@pricka.se

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Lars Henrik Fritz, lhf@pricka.se