Vi söker en
Frontend Developer

PRICKA AB · STOCKHOLM · HELTID · TILLSVIDAREANSTÄLLNING

Vi söker dig som vill arbeta med nyutveckling i ett team där dina erfarenheter och din kreativitet kommer att göra skillnad.

Pricka utvecklar en ny generation webbaserade tjänster baserade på Java, Docker, WebSockets, JavaScript, React och Redux. I din roll som frontend-utvecklare hos oss kommer du, tillsammans med teamet, designa och implementera interaktiva användargränssnitt för webben.

För att lyckas i rollen skall du ha djupgående kunskaper i JavaScript och ett starkt engagemang för design och UX. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och trivs i en miljö där vi tillsammans som team arbetar fram de bästa lösningarna.

Vi tror att du har:

  • Mycket goda kunskaper i JavaScript.
  • Erfarenhet av att arbeta med UI-design och UX.
  • Van att arbeta med React och gärna Redux.
  • Ett driv för att lära dig nytt, både nya programbibliotek och arbetsmetoder.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vilka är vi?
Pricka hjälper företag att digitalisera och förenkla sin bokslutsprocess och kontoavstämning. Tjänsterna hjälper våra kunder att få pappersfria, mer effektiva och precisa ekonomiavdelningar. Vi befinner oss i en fas där vi blickar framåt och tar fram nya ännu effektivare verktyg för våra kunder. Pricka erbjuder en plats i ett gott gäng och mycket utrymme att sätta sin egen touch på tillvaron.

Ansök redan nu!

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till jobb@pricka.se

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Lars Henrik Fritz, lhf@pricka.se