Tack

2022-01-04

God fortsättning!

Nu när vi har lämnat 2021 bakom oss så hoppas vi att ni är lika förväntansfulla på det nya året som vi är!

Vi vill börja det nya året med att rikta ett stort tack till er som hjälpte oss med vår insamling till musikhjälpen – för en värld utan barnarbete. Vi lyckades tillsammans samla in 4110 kronor! Antalet engagemang som startades under veckan till förmån för insamlingen var 897 100, vilket var rekordmånga! Musikhjälpen samlade totalt in drygt 54 miljoner, vilket är den näst högsta summan sedan starten!

Barnarbete är en konsekvens av fattigdom och bidrar även till att livet i utsatthet fortskrider – detta eftersom barn måste arbeta i stället för att gå i skolan, vilket gör det svårare för dem att få ett tryggt jobb med anständiga villkor i framtiden. Dessa pengar som samlats in till förmån för insamlingen kommer oavkortat gå till att stoppa samt förhindra barnarbete runt om i världen. De kommer exempelvis gå till att ge fler barn möjlighet till gratis skolgång.

Så, tack för att ni hjälpte oss att samla in pengar och stötta arbetet för en värld fri från barnarbete! Och tack för att ni ville göra det i Prickas namn!