Prickas tips inför semesterdagarna

2022-07-01

I veckan sände vi Prickas sista webinar innan sommaren för våra användare. Intresset var stort och det var kul att se att så många deltog. På webinariet gick vi bland annat igenom vad som är bra att tänka på i Pricka Bokslut inför semesterdagarna.

Prickas tips är:

  • Semesterknappen. Klicka på palm-ikonen uppe till höger i Pricka Bokslut för att lägga in de dagar som du kommer att vara frånvarande. Under palmen kan du även lämna ett meddelande till dina kollegor om vad som behövs göras eller tilldela dem uppgifter som de behöver gå igenom när du är på semester.
  • Periodicitet. Inför sommaren kan man välja hur ofta avstämningsgrupper ska stämmas av. Detta gör att man exempelvis kan skjuta fram avstämningen från juli om semesterdagarna infaller då.
  • Filter. Använd filter för att skapa en grupp med avstämmare och en grupp för godkännare innan semestern. Detta gör att alla i dessa grupper kan stämma av och godkänna när administratören är på semester.

Alla ni som registrerade er till webinariet har nu även fått ett mail med en länk för att när som helst kunna se om detta eller något av Prickas tidigare webinar.

Vi på Pricka vill rikta ett stort tack till alla som deltog på webinariet och önskar er alla en riktigt härlig sommar!