Pricka Konto

Kontoavstämning med Pricka Konto – fokusera på det som inte stämmer!

Med den mest beprövade tekniken har vi tagit fram en programvara som förenklar din kontoavstämning i ditt månadsbokslutsarbete. Oavsett om du är ekonomichef, redovisningschef eller redovisningsekonom är vi övertygade om att du kommer gilla Pricka Konto för er kontoavstämning.

Prickamatiskt!

Självklart kan du pricka dina poster manuellt i Pricka Konto när du gör din kontoavstämning. Vår ”grid” är användarvänlig och du kan lätt skapa egna filter på vilket fält du vill. Du kan också skapa en snygg excelfil med dina kvarvarande öppna poster. Men det vi vill rekommendera mest är ju självklart att låta Pricka Konto sköta kontoavstämningen automatiskt. Vår fiffiga regelmotor kan skapa och anpassa avstämningsregler precis som du vill ha dem för din kontoavstämning. Innan du använder avstämningsregeln skarpt kan du testa regeln för att se att den verkligen prickar rätt transaktioner i din kontoavstämning!

Rapporter!

När du är klar med din kontoavstämning i Pricka Konto finns det naturligtvis möjlighet att ta ut rapporter på det jobb du gjort. Öppna poster, avstämda poster eller avvikelseposter. Har ni Pricka Bokslut för er månadsbokslutsprocess behöver ni inte använda er av rapporter. Vi använder oss av RDL-filer vilket är en standard från Microsoft som gör att man slipper de problem som ofta uppstår när rapportverktyg från tredjepartsleverantörer används. Vi kan även göra anpassade rapporter för just er kontoavstämning.

Det tekniska!

Vår strävan har hela tiden varit att försöka göra Pricka Konto så enkel som möjligt.  Därför blir nästa stycke kort.
SaaS. Software as a Service. Vi sköter driften av systemet. Det är det enklaste sättet att abonnera på Pricka Konto. Om ni vill ha kopplingar till ert ekonomisystem som ni driftar själva så går det förstås också bra att sköta driften själv.

Programmet består av två delar. En Microsoft SQL Server som lagrar all data, och en klient (ett program) som installeras på en eller flera PC. Väldigt enkelt. Installationen tar oftast inte mer än någon timme och ni är igång och arbetar med er kontoavstämning efter en dag.

Några av alla dessa finesser:

  • Zooma i griden så att texten blir stor.
  • Flagga poster med olika flaggor och färger.
  • Uppdatera kommentarer på många fält samtidigt.
  • Programmet kommer ihåg var du var när du växlar mellan avstämningsgrupper.
  • Kopiera öppna poster till ett annat konto.
  • Importera XML-filer.
  • Läsa transaktioner direkt från annan källa utan fil.

Listan skulle kunna göras mycket längre… men boka istället in en demo med ett personligt möte! Vår prislista är enkel och platt! Kontakta oss idag för att få ett prisförslag.

Kontakta oss för kostnadsfritt demomöte