Pricka i Rom

2015-05-25

Under förra veckan var Pricka på plats i Rom för att delta på SVÅ:s ekonomichefskonferens. SVÅ är Scania- och VW-återförsäljarnas gemensamma servicebolag, som i år arrangangerade sin årliga ekonomichefskonferens i den italienska huvudstaden.

På agendan stod många gemensamma ekonomifrågor för de knappa 30 återförsäljare som var representerade på konferensen, där Pricka tillsammans med sin samarbetspartner Bits Data fick möjlighet att under en timme berätta om sina produkter. Intresset var stort och det känns otroligt spännande att tillsammans med Bits Data leverera skräddarsydda bokslutslösningar för den homogena miljö som de flesta återförsäljarna driftar sina system i! Produkterna Pricka Konto & Pricka Bokslut demonstrerades och kopplingen mellan systemen som förenklar dokumentationsarbetet avsevärt. Med en enda knapptryckning kopieras de öppna posterna in i bokslutsspecifikationen som kan stämmas av och godkännas digitalt.

Vi vill tacka alla inblandade för ett fantastiskt arrangemang och att vi fick möjlighet att vara med och knyta många nya trevliga kontakter!

Ciao!