Pricka AB utser Mia Lekberg till ny VD

2023-10-09

Pricka AB är inne i en spännande utvecklingsfas med fokus på att effektivisera kundernas bokslutsarbete med innovativa lösningar baserade på Microsofts teknologi.

Styrelsen i Pricka AB har utsett Mia Lekberg till ny verkställande direktör. Mia efterträder
Lars Henrik Fritz som fortsatt kommer verka inom bolaget och som sedan dag ett har lett bolaget med en stark kundtillväxt och lönsamhet. Mia tillträder sitt uppdrag som VD för Pricka AB den 10 oktober 2023.

Med sin positiva energi, goda ledaregenskaper, goda förankring inom bolaget och stora kundengagemang är Mia precis den ledare som vi vill ha när vi nu lägger i nästa växel.

– Lars Henrik Fritz, f.d. VD Pricka

Mia har en gedigen erfarenhet av ledande befattningar så som Försäljnings- och Marknadsdirektör, Sverigechef och VD inom ett flertal branscher. Närmast kommer Mia från rollen som Customer Operations Manager på Sensor Alarm och är sedan två år tillbaka också ledamot i Prickas styrelse.

Utifrån den fina utveckling som bolaget har haft under snart 10 år är vi mycket glada att Mia vill anta utmaningen och tror verkligen på henne, ledningsgruppen och alla fantastiska medarbetare.

– Magnus Holmqvist, Styrelseordförande Pricka AB.