Nytt samarbete!

2015-05-19

Pricka och Bits Data är överens om ett återförsäljaravtal där Bits Data erbjuder Prickas programvaror i sin produktportfölj för ekonomisystem. 

”-Med Pricka får vi två moderna bokslutsstödsprogram som med en enkelhet lätt kan integreras mot våra övriga system såsom Visma och BAM. Det kommer att bli mycket spännande att se hur hela bokslutsprocessen kan struktureras och effektiviseras med hjälp av både Pricka Konto och Pricka Bokslut” säger Jonas Hallman, produktchef på Bits Data. ”-Vi på Pricka är mycket glada att ha landat detta prestigefulla avtal med Bits Data där vi fullt ut kan skapa mervärde för ett stort antal Scania- och VAG-handlare runt om i Sverige” säger Lars Karlsson på Pricka. ”Med Prickas platta prismodell finns utrymme att göra avstämningar på ett enhetligt sätt, oavsett om det handlar om likvid- eller avräkningskonton. Den smarta integrationen mellan Prickas program gör att alla avstämningar dokumenteras i Pricka Bokslut där också en godkännandefunktion gör att bokslutspärmarna snart är ett minne blott.” avslutar Lars. I och med detta kommer också Pricka finnas representerade på SVÅs (Scania Volkswagen Återförsäljares Consult AB) ekonomichefskonferens som i år går av stapeln i Rom.

OM Bits Data: BITS DATA är bilåterförsäljarnas IT-partner! Bits Data tillhandahåller tjänster och produkter för återförsäljare och servicepartners av märkena inom VW-koncernen samt för Scania. Deras vision är att vara bilåterförsäljarnas ”one-stop-shopping” partner, dvs. att kunna erbjuda allt vad en VW/Scania-återförsäljare eller servicepartner behöver, att vara en länk mellan verkstad och serverhall. BITS DATA är ett rikstäckande företag och har kunder över hela landet och totalt omsätter deras kunder ca 30 miljarder SEK. De tar hand om centraldriften för ca 5000 användare. Bland deras kunder märks bland andra: Atteviks Bil AB, Din Bil AB och Toveks Bil AB. Läs mer på http://www.bitsdata.se/produkter/ekonomi/