Nya kollegor!

2022-03-08

I förra veckan började Jimmy Odelfalk och Niklas Karlsson hos oss på Pricka. Det har varit roliga och intensiva dagar med att konfigurera datorer, telefoner och att lära känna varandra, samtidigt som verksamheten varit igång. Det blev en rivstart där både Niklas och Jimmy har bidragit i testningen av en kommande version av Pricka Bokslut. Mycket lärorikt!

Niklas kommer att jobba med systemutveckling av vår nya webbaserade plattform som går under arbetsnamnet P2. Han har jobbat som systemutvecklare sedan 1999 och med Java sedan 2003 och Niklas kommer att ha en stor roll i detta strategiskt viktiga arbete. Niklas har erfarenhet som kombinerad Scrum Master och Lead Developer, vid Migrationsverket, Kronofogden, SBAB, Svenska Spel, och nu är vi lyckligt lottade att Niklas kommer till oss på Pricka!

Jimmy är vår nya applikationsspecialist, som kommer att hjälpa våra kunder att komma igång, med utbildning och konfiguration av våra mjukvaror. Jimmy har en lång och bred erfarenhet efter många år inom mediabranschen där Jimmy har jobbar med det mesta inom IT-support och stöd. Vi ser verkligen fram emot att få ta del av Jimmys erfarenheter och kunskaper!

”Det är jättekul att få in ny energi i laget, säger Lars Henrik Fritz, VD på Pricka. Vi är inne i en spännande fas med att ta fram en ny produktbas som på sikt kommer att ersätta våra uppskattade mjukvaror Pricka Konto & Pricka Bokslut. Jag är övertygad om att både Jimmy och Niklas kommer att vara nyckelspelare i detta viktiga arbete”

Vi på Pricka hälsar Jimmy och Niklas varmt välkomna!

Jimmy och Niklas på Pricka