Pricka ökar takten och möblerar om i styrelsen!

2021-05-07

Stockholm 2021-05-07

Mjukvaruföretaget Pricka AB som grundades 2014, har sedan starten utvecklat smarta program för att förenkla månadsbokslutsprocessen för ekonomiavdelningar. Man har idag hundratals nöjda kunder som alla använder detta systemstöd i olika omfattning för att pricka transaktioner, saldon och uppgifter. Allt förpackat i användarvänliga system, med en attraktiv prismodell och självklart erfaren personlig support.

Pricka är nu inne i en expansiv fas med organisk tillväxt, där fokus ligger på att hjälpa ännu fler företag, myndigheter och organisationer att förenkla sin månadsbokslutsprocess. Samtidigt gör man en stor utvecklingssatsning på att smidigare kunna tillhandahålla webbläsarbaserade SaaS-lösningar som efterfrågas i allt högre grad.

Som ett led i denna satsning möblerar Pricka om i styrelsen och tar in tre nya personer i olika roller och med olika bakgrund. Ny styrelseordförande blir Magnus Holmqvist, och nya ledamöter, Mia Lekberg och Lars Simonsson alla tre har lång erfarenhet av försäljning och ledarskap inom mjukvarubranschen. Kvar från den avgående styrelsen blir Per Berggren och Lars Henrik Fritz.

Det är med stor glädje vi välkomnar Mia, Magnus och Lars in i styrelsen. I och med detta tar vi in oerhört mycket kompetens och erfarenhet i bolaget som kommer att vara värdefull nu när vi ökar takten i produktutveckling och tillväxt säger Lars Henrik Fritz, VD och medgrundare på Pricka AB.

Magnus Holmqvist – ny ordförande
Tidigare VD på mjukvaruföretaget ComAround. Lång erfarenhet av att utveckla bolag med fokus på SaaS.
Mia Lekberg – ny ledamot
Lång erfarenhet av ledarskap inom försäljning. Har bland annat varit VD Sverige Adramatch 2007-2012. Studerat digital affärsutveckling på Hyper Island.
Lars Simonsson – ny ledamot
Tidigare VD på mjukvaruföretaget Cloudonline och Systemstrategerna. Lång erfarenhet av att utveckla bolag med fokus på IT-konsult och SaaS.