Ny kund!

2015-10-28

Att stämma av kreditkortstransaktioner har länge varit en tidskrävande utmaning för Nymans Ur 1851. Efter att ha sökt på nätet efter programvaror som förenklar avstämningar föll valet på Pricka Konto.

Med hjälp av filer från kortutgivare och kortinlösare kan avstämningarna nu ske till stor del automatiskt och de poster som verkligen misstämmer åskådliggörs tydligt i den manuella vyn för att ”pricka” poster!

Vi på Pricka är väldigt glada att ha fått förtroendet att hjälpa Nymans Ur med förenklingar när det gäller kontoavstämnigar!

Om Nymans Ur:
Sedan starten 1851 har Nymans Ur varit ett familjeföretag som driver fyra butiker i Stockholm och Västerås. Flaggskeppsbutiken ligger på Biblioteksgatan 1 i Stockholm. I 160 år har Nymans Ur 1851 arbetat med de bästa kvalitetsuren. Vi är auktoriserade återförsäljare, med det största utbudet i Skandinavien, till några av de mest exklusiva, traditionella och innovativa varumärkena i världen; Rolex, Audemars Piguet, Breguet, Cartier, Chopard, IWC, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Richard Mille, TAG Heuer, Vacheron Constantin, Tudor, Omega, Breitling, Zenith, Ulysse Nardin, Sjöö Sandström och Longines. Med andra ord erbjuder vi det mest exklusiva och allra bästa ifrån klockmarknaden. Förutom klockor finns ett stort utbud av smycken från Chopard, Les Pavés och Ole Lynggaard.

Med vår mångåriga erfarenhet, höga kunskaps- och servicenivå samt våra tio egna certifierade och välutbildade urmakare lever Nymans Ur 1851 upp till ledorden kvalitet, service och känsla.

Läs mer på nymansur.com