Nöjd kund

2018-08-09

2018-08-09 | Nu i veckan hade jag ett möte med en kund där vi skulle förbättra inläsningen av saldon i Pricka Bokslut.

Kunden använder Visma Business, och har tidigare läst in saldon i Pricka Bokslut med hjälp av excelfiler. Men eftersom Visma Business ligger i kundens miljö, kan vi med en SQL-koppling hämta saldon automatiskt, utan att behöva gå via saldofiler i excel.

Kunden har ett flertal bolag i sin koncern, så det förenklar mycket att slippa göra filer.

När vi var färdiga frågade min kontaktperson om jag hade pratat med en bekant till henne som också jobbar på en ekonomiavdelning i samma kvarter. De hade pratat om månadsbokslut, och vår kund hade sagt till sin bekant att boka en förutsättningslös demo med oss. Men det hade hon inte gjort….

Handlingskraftig som vår kund är ringer hon upp sin vän och pratar en stund. Samtalet utmynnade i att jag direkt efter mitt möte med min befintliga kund tog mig till det andra företaget och fick möjligheten att visa upp oss och våra produkter för en ny potentiell kund! En spännande demo som förhoppningsvis leder till att vi hjälper ytterligare ett företag att förenkla månadsbokslutsprocessen.

Det är så kul att få ge bra service, och fantastiskt att få uppskattning tillbaka!

Kontakta oss du också för att få se hur smidigt det är att Pricka saldon och transaktioner med våra enkla och smarta program!

Bästa sommarhälsningar,
Lars Henrik Fritz
070-410 11 01
Pricka AB