Molnarkivering

Pricka grundades med syftet att automatisera ekonomiavdelningars månadsbokslutsprocesser. Vi vill även göra det enkelt för våra kunder att spara och dela sin data på ett säkert sätt, i en svensk molntjänst som är trygg och pålitlig. Därav har Pricka ett förmånligt samarbete med den svenska molntjänsten Storegate.

Samarbetet innebär att ni som användare kan få tillgång till trygg molnlagring via Storegate direkt i mjukvaran Pricka Bokslut. Vi vill erbjuda er, våra kunder, en möjlighet till säker distribution av månadsboksluten och med hjälp av samarbetet med Storegate är detta möjligt. Du som kund kan använda Storegate för att enkelt dela och lagra filer, med en trygghet i form av BankID.

Vårt mål är att effektivisera månadsboksluten och samarbetet med Storegate bidrar till ännu en förenkling i månadsbokslutsprocessen för dig som kund.

Vill ni också, på ett enkelt och tryggt sätt lagra och dela era filer för att effektivisera månadsboksluten ytterligare?
Beställ idag genom att skicka ett mejl till salj@pricka.se
Pris från 129 kr per månad!

Vad är Storegate?
Storegate är ett svenskt företag som i grunden tror att behovet av sekretess och integritet kommer växa. De vill därför ligga i framkant inom säkerhetskrav och vill vara en trygg plats för svenska företag. Systemen är placerade lokalt och regleras därför under svensk lag. Resultatet är att det blir väsentligt mycket enklare för företag när det gäller GDPR och ned nya amerikanska lagen CLOUD Act. Storegate drivs av att överträffa framtidens behov av säkerhetskrav inom datalagring i Sverige. Läs mer på: www.storegate.se