Konvertera CAMT054C till BGMAX med Pricka!

2024-04-02

Efter bankernas beslut om att sluta leverera filformatet BGMAX står många företag inför en utmaning när det kommer till filhantering och inläsning i ekonomisystemen, särskilt om ni sitter med en äldre version av ERP-system. Men det finns en lösning utan att behöva lägga stora investeringar och tid på uppdatera ert ERP.

Flera av storbankerna har nu drivit igenom beslutet om att sluta leverera BGMAX-filer för att istället ersätta dem med CAMT054C. Framtiden verkar gå mot att CAMT054C blir den nya standarden, men än så länge stödjs inte filformatet av alla ekonomisystem, framförallt inte dem äldre versionerna av system. Många ställer sig frågan hur vi enklast kan konvertera dessa filer- och vi på Pricka har en lösning!

Pricka har en gedigen erfarenhet och expertis av filtolkning och filhantering och kan enkelt lösa detta genom vår modul Pricka Konto. Utan dyra transaktionskostnader och tidsinvestering så kan vi konvertera CAMT054C till BGMAX, samtidigt som vi kan erbjuda ett kraftfullt verktyg för transaktionsmatchning.

Med Pricka Konto effektiviserar och automatiserar ni era transaktionsmatchning oavsett om det gäller bankavstämningar, periodiseringar, lager etc.

Vill du veta mer om hur Pricka fungerar? Klicka på knappen nedan så hör vi av oss inom kort!