Kom och jobba med oss!

2022-08-11

Pricka växer och vi söker nu en Sales Executive som vill vara med på en spännande resa. Ansök enkelt via Linkedins EasyApply på länken nedan eller tipsa om du har någon i ditt nätverk som du tror kan vara intresserad.

Sales Executive till Pricka AB

Pricka fortsätter sin tillväxtresa och söker nu dig som med starkt driv och målmedvetenhet vill prospektera, boka och genomföra säljmöten mot potentiella kunder.

Till din hjälp kommer du ha två säljkollegor, strukturerat CRM- verktyg och ett helt team med duktiga IT-konsulter som kan bistå med teknisk kompetens.

Varför Pricka?

Pricka är ett snabbväxande SaaS-bolag som bygger applikationer mot ekonomisystem med mål om att förenkla månadsbokslut och transaktionsavstämningar.

Produkterna är moderna, lättanvända och enkla att implementera, vilket skapar ett stort mervärde för våra kunder, men framför en enklare och roligare säljprocess för dig som Sales Executive.

Vi är ett litet men starkt gäng som trivs på jobbet och lägger därför stor vikt på att göra saker tillsammans. Det gäller stort som smått vilket innebär att vi gärna äter lunch, går på AW, åker på konferenser och mer än gärna firar våra vinster tillsammans.

Vem är du?

Vi ser att du har ett genuint intresse för försäljning och vill jobba i ett agilt Saas-bolag med attraktiva produkter och stort intresse för gemensamma aktiviteter.

Vi tror att du har ett eget driv, är tävlingsinriktad och har goda kommunikativa kunskaper.

Vi förväntar oss att du:

  • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på Svenska
  • Har stort driv att vilja göra affärer
  • Har god förmåga att planera hela säljprocessen från kontakt till avslut
  • Vill bidra till en bra kultur på jobbet och vara en del av Prickas fortsatta expansion
  • Tar egna initiativ och vågar göra misstag

Meriterande är om du:

  • Har tidigare erfarenhet från uppsökande försäljning inom B2B
  • Har tidigare erfarenhet från försäljning inom IT, SaaS och/eller Ekonomi
  • Har arbetat i Upsales eller liknande CRM

För rätt person är detta en attraktiv position i ett snabbväxande Saas-bolag med goda kunskaper till att utvecklas både personligen och inom bolaget.

Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten mailas till hans.brafelt@pricka.se