Jobba hos oss

Jobba hos oss

2019-03-13 | Systemutvecklare som gillar pengar och älskar siffror!

Vill du ta värvning som pilot bland molnen? Gillar du att implementera häftiga algoritmer och datastrukturer för APIer som används på responsiva webbsidor? Kan du brottas med en full stack?

Är du också trött på buzwordbingo?!

På Pricka är vi enklare. Vi bygger program för att göra vardagen enkel för de som arbetar med pengar – bokföring. Vi gör det idag form av windowsprogram men vi är på väg att ta klivet över till webben.

Vi står därför inför en spännande resa med många spännande vägval. Vi behöver därför bli fler som kan, över en kanna kaffe, diskutera vad som är framtiden och omsätta det till kod i nutiden.

Vår nya plattform har vi i grunden valt att bygga på Microsoftprodukter. Därför är Azure vårt självklara val och affärslogik skrivs i C#.

I övrigt försöker vi använda rätt produkt och språk på rätt plats. Det betyder inte att vi tvunget använder Go, Rust och MongoDB bara för att det är flashigt. Men ser vi att det går att få bra utväxling är vi alltid öppna för en diskussion. Flera av oss är intresserade av programmeringsspråk och arkitektur och det är inte ovanligt att vi diskuterar kodstil, formatering (Var skall den första måsvingen i funktionen ligga egentligen?) eller huruvida ett pattern är bättre än ett annat.

Kan du något av dom stora applikationsramverken (Angular, React, Vue) har vi spännande saker som skall lösas. Har du fallenhet för att strukturera stora mängder data i databaser? Har du någonsin tänkt tanken att stycka data på både en relationsdatabas och dokumentdatabas? Vi funderar på sådant med.

När vi jobbar göra vi det enligt SCRUM. SCRUM med hjärta, där vi ser att det också finns en verklighet att anpassa sig till.

Vår utveckling sker i Falkenberg (vi sitter nere i hamnen bredvid Ätran) och försäljning och ledning sker på behörigt avstånd från kontoret i Stockholm. Det betyder dock inte att beslutsvägarna är långa. Vi träffas minst en gång i veckan i videomöten och ingen kollega är någonsin längre bort än ett telefonsamtal eller chatt.

Har du hållit på med liknande saker ett tag och är sugen på en spännande resa så hör av dig! Kaffemaskinen står redo om du vill komma in och snacka lite.

Har du även kunskaper inom företagsekonomi tror vi att vi kommer gilla dig lite extra.

Start: Snarast enligt överenskommelse.
Placering: Falkenberg
Arbetstider: Flexibla, men på pappret mellan 08.00 och 17.00
Anställningsvillkor: Heltid-tillsvidare, motionsbidrag, tjänstepension.
Ansökan: Skicka in din ansökan snarast med ett personligt brev och CV, vi utför löpande intervjuer. Vi anställer så snart vi hittat rätt person – vänta inte med din ansökan! Vi hanterar våra rekryteringar internt och undanber oss all kontakt från rekryterings- och marknadsföringsföretag.
Skicka in din ansökan via mejl till: marcus.englund@pricka.se