Vi på Pricka letar alltid efter duktiga utvecklare

Vill du arbeta arbeta med nyutveckling i ett litet team där dina erfarenheter och din kreativitet kommer att göra skillnad. Tech-stacken består av Java, Spring-Boot, PostgreSQL, och frondend ramverket Vaadin. Allt driftas i Azure och vi är en del av Microsofts ISV-program.

För att lyckas i rollen tror vi du har några års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling och känner dig bekväm inom hela stacken. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och trivs i en miljö där vi tillsammans som team arbetar fram de bästa lösningarna. Har du dessutom intresse för siffror i form av ekonomi/redovisning hamnar du helt rätt.

Vilka är vi?

Pricka hjälper företag att digitalisera och förenkla sin bokslutsprocess och kontoavstämning. Tjänsterna hjälper våra kunder att få pappersfria, mer effektiva och precisa ekonomiavdelningar. Vi befinner oss i en fas där vi blickar framåt och tar fram nya ännu effektivare verktyg för våra kunder. Pricka erbjuder en plats i ett gott gäng och mycket utrymme att sätta sin egen touch på tillvaron.¬

Vi är på en spännande utvecklingsresa och kommer att fortsätta växa. Samtidigt är det viktigt för oss att behålla den familjära, nyfikna och hjälpsamma kultur som vi lyckats skapa och som vi vet är en stor anledning till vår framgång.

Vi tror att du har:

– Goda kunskaper i Java och/eller något annat objektorienterat programmeringsspråk
– Ett driv för att lära dig nya tekniker och metoder
– Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är även ett plus om du har erfarenhet inom några av dessa:
– Vaadin eller annat likande frontendramverk
– Azure eller någon av de andra stora molnplattformarna (AWS, GCP)
– Git och CI/CD-pipelines
– Automation och Infrastructure as Code (Terraform)

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett bolag med stor utvecklings- och förändringsvilja. Här får du chansen att arbeta med kunder i olika storlek och branscher. Vi erbjuder dig en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan.

Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och därför har du som anställd på Pricka en rad förmåner att ta del av. För att må bra behövs både trygghet, en hälsosam livsstil, inspiration, att ha kul, personlig utveckling och tid för återhämtning. Vi har tagit fram ett generöst förmånspaket för att täcka alla dessa behov i for av bland annat, tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider med mera.

Låter detta intressant hör av dig till oss på jobb@pricka.se  eller connecta med någon oss på LinkedIn så berättar vi gärna mer!