Jobba hos oss

Jobba hos oss

2019-04-30 | Ekonom som gillar pengar och älskar siffror!

På Pricka är vi enkla. Vi bygger program för att göra vardagen enkel för de som arbetar med pengar – bokföring. Vi gör det idag form av windowsprogram men vi är på väg att ta klivet över till webben.

Vi står därför inför en spännande resa med många spännande vägval. Vi behöver därför få in en ekonom på deltid som ansvarar för vår löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra.

Vi söker dig som har erfarenhet av månadsbokslut och har kunskaper i det svenska regelverket gällande redovisningsprinciper, skatter med mera. Du ska också ha erfarenhet av upprättande av ett årsbokslut, har du någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi är detta meriterande.

Tjänsten innebär
Att du är ansvarig för löpande bokföring, fakturering, momsdeklaration, års- och månadsbokslut samt övrig administration kopplad till ekonomi. Du utgår från vårt kontor i Kungens Kurva och kommer ansvara för att struktur och ordning upprätthålls gentemot våra kunder och säljare.

Start: Snarast enligt överenskommelse.
Placering: Kungens Kurva
Arbetstider: Flexibla efter överenskommelse.
Anställningsvillkor: Halvtid, motionsbidrag, tjänstepension.
Ansökan: Skicka in din ansökan snarast med ett personligt brev och CV, vi utför löpande intervjuer. Vi anställer så snart vi hittat rätt person – vänta inte med din ansökan! Vi hanterar våra rekryteringar internt och undanber oss all kontakt från rekryterings- och marknadsföringsföretag.
Skicka in din ansökan via mejl till: jobb@pricka.se