Vill du jobba med oss?

Vi söker just nu:

Lead Developer

Vill du vara med i ett nyutvecklingsprojekt där du har en ledande roll med stort ägandeskap? Vi letar efter en senior utvecklare som frodas i en miljö där du tar stort ansvar för att lösa problem, samtidigt som du skriver bra och effektiv kod. Tanken på att leda ett team med dina gedigna tekniska kunskaper är något som du tycker känns oemotståndligt!

Frontend Developer

Gillar du att skapa ljuvliga och användarvänliga upplevelser? Har du ett driv att förbättra det som skapats och en vilja att förnya? Vi letar efter dig som vill vara med i starten för ett nyutvecklingsprojekt! På Pricka jobbar vi med Java, Docker, WebSockets, JavaScript, React och Redux. Vi kommer att tillsammans med dig arbeta för att våra kunder ska få en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Häng med!

Säljande Säljledare

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av strategisk försäljning och digital- och traditionell marknadsföring B2B. Du är en erfaren och trygg ledare som får andra att växa. Du trivs i en liten organisation där man måste kunna växla mellan fokus på långsiktiga strategier och dagens utmaningar. Du motiveras av att bryta ny mark, skapa kontakter, träffa kunder och av att stötta dina medarbetare i vardagen. Låter detta som en tjänst för dig?

Applikationskonsult

I rollen som applikationskonsult kommer du arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i våra moduler Pricka Konto och Pricka Bokslut. Du tar konsultuppdrag hos både befintliga och nya kunder och du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta mer effektiva arbetssätt. Har du intresse för system och en passion för problemlösning? Då kan det här vara rollen för dig!