Jobba hos oss

Jobba hos oss

2019-01-07 | Vi söker utvecklare i Falkenberg:

Senior .NET utvecklare

Om dig:
Vi söker dig som brinner för systemutveckling och vi vill att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling inom .NET och inom webbaserade tjänster. Har du även kunskaper inom företagsekonomi är detta meriterande. För oss är det viktigt att du även är kommunikativ i och med att vi arbetar nära våra kunder.

Kvalifikationer:

Webbaserade system (fullstack utveckling)

.NET och C#
Databaser och SQL
Flytande svenska och engelska
Problemlösare, kommunikativ, självständig

Meriterande:
Ekonomikunskaper

Om tjänsten:

Du kommer vara med och ta fram vår nya molnbaserade tjänst. Ditt arbete kommer inkludera att utvärdera teknikval och vara med och designa en fullstack lösning för att ta våra produkter till molnet, samt utvärdering av tjänsteleverantörer för en sådan molntjänst.

Om oss:
Våra kunder består av medel/stora bolag och finns i Sverige och även utlandet. Vi tillhandahåller produkter inom ekonomisektorn för bokslutsarbetet. Vi växer stadigt och är idag ett team av 5 personer stationerade i Stockholm och Falkenberg. Du kommer ha ditt säte i Falkenberg tillsammans med vårat utvecklingsteam.

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse.
Placering: Falkenberg
Arbetstider: 08.00-17.00
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare,
Ansökan: Skicka in din ansökan snarast med ett personligt brev och CV, vi utför löpande intervjuer. Vi anställer så snart vi hittat rätt person – vänta inte med din ansökan! Vi hanterar våra rekryteringar internt och undanber oss all kontakt från rekryterings- och marknadsföringsföretag.
Skicka in din ansökan via mejl till: marcus.englund@pricka.se