Besök oss på Sveriges största mässor i höst

2022-07-14

Hösten 2022 ställer Pricka ut på två av Sveriges största mässor. Missa inte att besöka oss på mässorna Kommek och Ekonomi & Företag. Ni är varmt välkomna att besöka våra montrar så berättar vi mer om hur ni kan digitalisera månadsboksluten med Prickas smarta och enkla program.

  • Kommek
    Malmömässan 17-18 augusti. Monter A:10

Onsdagen den 17e och torsdagen den 18e augusti ställer Pricka ut på Kommek, Sveriges största och ledande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner och regioner. På Kommek möts ekonomer, ledare, politiker, forskare och leverantörer. Jobbar du inom kommun? Gör som flera andra av Sveriges kommuner och digitalisera månadsboksluten med Pricka redan idag. Besök oss i montern A:10 på Kommek så berättar vi mer.

  • Ekonomi & Företag
    Kistamässan 28-29 september. Monter E:34

I september ställer vi även ut på mässan Ekonomi och Företag onsdagen den 28e och torsdagen den 29e september. På mässgolvet finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du som besökare möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Mässan är kostnadsfri för dig som besökare och du finner Pricka i montern E:34 där vi berättar mer om hur ditt företag kan effektivisera månadsboksluten.