Ännu en Volvoåterförsäljare…

2016-02-20

Tage Rejmes Bil AB blir ännu en i raden av Volvoåterförsäljare som förenklar sina avstämningar med hjälp av Pricka Konto…. 

Det är transaktioner mellan bank och IFS, lagerlistor från Tacdis mot IFS och även transaktioner från Volvofinans som med smarta regler kan stämmas av.

Tage Rejmes lockades av Prickas platta prismodell, samt djupa kunskap och kontaktnät när det gäller kontoavstämning för just Volvoåterförsäljare!

Vi på Pricka är jätteglada för att ha fått förtroendet att förse Tage Rejmes med smarta programvaror för kontoavstämning och välkomnar dem varmt som kund hos oss på Pricka!!

Om Rejmes
Koncernen Tage Rejmes Bil AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar, Renault personbilar och lätta transportbilar, Ford personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Tage Rejmes Bil AB ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag.

Vi finns representerade med 23 anläggningar för försäljning och service på 15 orter i Östergötland, Närke, Västmanland, Södermanland och Småland.

Läs mer om Tage Rejmes på www.rejmes.se